Cartile inspirate din realitate sunt ideale pentru a motiva si incuraja cititorii care au nevoie de aceste lucruri in viata lor. Stiind ca cineva a trecut pe drumul pe care treci tu acum, este mult mai reconfortant decat sa te simti singur. Unii scriitori au inteles acest lucru si au dorit sa scrie despre asta, iar rezultatul a fost intotdeauna de mare succes. Iata cateva carti care isi trag inspiratia din realitate si care sunt foarte apreciate de catre cititori!

Elizabeth Gilbert a scris cea mai cunoscuta si cautata carte din ultimii ani ”Mananca, roaga-te, iubeste”, carte care este in totalitate inspirata din ceea ce a trait si simtit ea. La un moment dat in viata, se surprinde plina de indoilei, frici si nemultumiri. Apoi, urmeaza un divort, iar depresia nu o ocoleste. Decide sa abandoneze tot si sa plece intr-o calatorie de una singura. Ajunge in Italia si se bucura de mancarurile traditionale, apoi pleaca in India in cautarea spiritualitatii, iar in Indonezia isi gaseste marea dragoste. Astfel isi reconciliaza trupul si sufletul si reuseste sa gaseasca un echilibru in cele doua. Prin cartea pe care a scris-o doreste sa ofere si altora reteta care a functionat la ea!

Se spune ca experientele din copilarie ne marcheaza pentru tot restul vietii, iar in cartea ”De neinvins” de Laura Hillenbrand reuseste sa intareasca foarte bine acest aspect. Personajul Louis Zamperinii a avut o copilarie violenta, el insusi fiind un delincvent fara scapare. Se apuca de atletism si isi canalizeaza toata energia in acest sens. Dupa debutul celui de-al doilea Razboi Mondial, devine pilot de avion. Cartea este o marturie impresionanta despre cum se poate ajunge departe cu ajutorul vointei si a puterii mintii.

Daca spunem vreodata ca un anumit lucru este imposibil, s-ar putea sa gasim o carte care sa arate exact contrariul sau macar sa ofere idei despre cum ar putea fi atinse anumite obiective. Luptele altora creionate in carti ar putea da curajul necesar pentru a duce propriile lupte, iata de ce cartile inspirate din realitate au intotdeauna un succes uluitor!

Cumparam carti in orice zi a saptamanii, oferim evaluare si plata pe loc | Cumparcarti.ro

cumparam carti

In cazul in care ati fost incurajat si inspirat de o asemenea carte, dati si altora posibilitatea sa se bucure de ea. Accesati Cumparcarti.ro si vindeti-o. Cumpar carti vechi si noi, citite sau necitite, iubite sau neiubite. Cumparam carti in orice zi a saptamanii, oferim evaluare si plata pe loc, dar mai mult de atat, oferim cititorilor sa citeasca ce le place!