Uneori, bunicii ne lasa drept mostenire bijuterii, ceasuri, scrisori sau poze vechi, alteori lasa o mostenire culturala, precum carti vechi din domeniile care i-au interesat. Toti cei care au avut placuta surpriza sa primeasca drept mostenire un numar impresionant de volume de carti, pot apela la serviciile persoanelor specializate care se ocupa de achizitii carti si reprezinta anticariatul https://www.anticariat-carti.com. Acestia se deplaseaza la domiciliul clientilor, fac o evaluare gratuita in acest sens si ofera banii pe loc, cash.

Cartile mostenite de la bunici se pot transforma in achizitii de carti cu o valoare impresionanta

Echipa de cumparatori de carti vechi s-a obisnuit deja sa mearga la domiciliul clientilor si sa gaseasca sute de volume mai noi sau mai vechi, ce au apartinut bunicilor, volume in perfecta stare, insa care nu mai prezinta interes pentru nimeni. Aceste carti pot fi o adevarata comoara pentru colectionarii care stiu sa le aprecieze la adevarata lor valoare.

Cele mai multe din cartile primite mostenire de la bunici sunt cele de istorie, sunt cartile vechi sau cartile de literatura. Unele carti au chiar si autograful autorului, ceea ce inseamna ca sunt foarte valoroase din acest punct de vedere. Cartile foarte vechi vor fi apreciate de catre colectionari si vor primi un pret foarte bun.

Achizitii de carti | cumparatori de carti vechi | Anticariat-carti.com

achizitii de carti

Rprezentantii anticariatului online sustin ca uneori gasesc in cartile vechi si bancnote vechi, scrisori, fotografii, flori si alte obiecte care au o importanta sentimentala foarte mare, dar care se pot dovedi valoroase si din punct de vedere al pretului obtinut. Cartile vechi care au apartinut bunicilor in general sunt carti care nu se mai gasesc in librarii, nici macar in anticariate, sunt carti pentru care unii cumparatori ar plati bani grei numai sa le aibe in biblioteca.

Aceste carti sunt puse la dispozitia lor de catre reprezentantii anticariatului care fac posibila aceasta minune pentru cei pasionati de literatura, religie, istorie, stiinte umaniste sau pentru cei care pur si simplu cauta un titlu de carte de foarte mult timp si nu reusesc sa o gaseasca.