Durerea de spate este o problema comuna care poate interfera cu munca si viata oricarei persoane. Din fericire, exista multe remedii la domiciliu care pot ajuta la ameliorarea durerilor de spate suparatoare.

  • Exercitii pentru a pune muschii in miscare

Poate fi dificil pentru o persoana sa se ridice si sa se miste atunci cand apar durerile de spate. Cu toate acestea, o scurta plimbare, yoga, exercitii in apa sau o alta activitate cu impact redus pot ajuta adesea la atenuarea durerilor de spate. Exercitiile fizice regulate pot preveni episoadele viitoare de dureri de spate care sunt cauzate de incordarea muschilor.

  • Folosirea caldurii sau a pachetelor reci

Studiile arata ca caldura si pachetele reci sunt modalitati eficiente pentru a ameliora durerile de spate.

Pungile de gheata sunt cele mai benefice atunci cand o persoana le foloseste direct dupa o ranire. Aplicarea unui pachet de gheata invelit intr-un prosop direct pe spate poate reduce inflamatia.

Gheata poate oferi, de asemenea, un efect de amortire pentru durerile de spate bruste si intense. O persoana poate folosi pachete reci concepute pentru ameliorarea durerii sau poate folosi o punga de gheata sau legume congelate acoperite cu un prosop pentru a proteja pielea de degeraturi. Cel mai bine este sa nu se aplice gheata mai mult de 20 de minute o data.

O perna incalzita poate, de asemenea calma durerea. Daca aceasta nu este disponibila, o persoana poate folosi o sticla cu apa fierbinte.

  • Aplicarea unei creme pentru ameliorarea durerii

O varietate de creme pentru ameliorarea durerii sunt disponibile in farmacii si online. Cremele care contin capsaicina, un compus gasit in ardeiul iute, pot ajuta, de asemenea, la ameliorarea durerii. De asemenea, cremele care contin mentol au un efect de racire care poate atenua temporar durerile de spate.

  • Arnica

Arnica este un remediu homeopat pe care oamenii il pot aplica direct pe piele pentru a trata durerile musculare, umflarea, vanataile si ranile minore.