De cele mai multe ori, conducatorii auto pleaca la drum fara sa isi verifice masina si fara a se asigura o data in plus ca autoturismul este in regula din punct de vedere tehnic. Riscurile de a ramane blocat cu autoturismul in mijlocul unui oras mare si aglomerat, cum este capitala, unei defectiuni neanuntate, producerii unui accident sau chiar si pentru banala pana de cauciuc, ar trebui fi preintampinate. De fapt, toate incidententele enumerate pot fi rezolvate “din mers” daca proprietarii autoturismelor apeleaza rapid la serviciile de tractari auto non-stop si, dupa caz, la serviciile de asistenta rutiera ale companiei Alo Tractari. Ce presupune asistenta rutiera si cand sunt necesare aceste servicii sunt doar cateva dintre intrebarile la care conducatorii auto isi doresc raspunsuri.

Pe site-ul Alotractari.ro conducatorii auto aflati in dificultate, fie din cauza unei defectiuni aparuta pe neasteptate, fie din cauza unui accident, gasesc solutia perfecta: suna la numarul de telefon afisat, expun situatia in care se afla, ofera detaliile exacte ale locatiei si asteapta o echipa de specialisti sa se deplaseze pentru a remedia situatia.

In cazul in care conducatorul auto intampina defectiuni mecanice sau electrice ale masinii, dar si daca defectiunea s-a produs din culpa acestuia, asistenta auto este un serviciu de mare ajutor. Se poate intampla ca autoturismul sa ramana fara combustibil, pentru ca proprietarul a neglijat sa alimenteze, cheile sa fie incuiate in autovehicul sau chiar pierdute, sau sa apara o banala pana de cauciuc. Cauzele din care un autovehicul poate sa ramana in trafc sunt numeroase, insa solutia este una singura: tractarea auto.

Proceduri in cazul asistentei rutiere

Centrul de asistenta al companiei Alo Tractari va trimite in cel mai scurt timp un furnizor de servicii, cu toate utilajele si instrumentele necesare remedierii problemei, indiferent de anotimp, de conditii meteo, de ora sau de locatie. Asistenta rutiera este un serviciu valabil si in cazul in care conducatorii auto au alimentat cu un alt tip de combustibil, in cazul in care bateria are defectiuni electrice sau pur si simplu nu mai functioneaza.

Tractari auto non-stop | asistenta rutiera | alotractari.ro

tractari auto non-stop

In cazuri mai usoare, echipa Alo Tractari foloseste instrumentele si utilajele din dotare si remediaza rapid si pe loc problema. In cazurile mai grave, se ofera tractare sau transport la cel mai apropiat service, precum si masina de inchiriat pentru cateva zile, cat dureaza reparatia.