Persoanele care petrec o perioada indelungata de timp in sezut ajung sa se confrunte cu dureri lombare. Efectele pe termen lung pot cauza severe probleme de sanatate motiv pentru care medicii recomanda utilizarea unei perne pentru coccis. Acest produs ortopedic este 100% sigur pentru sanatate si poate fi achizitionat online, de la magazinele specializate, cum este de exemplu Ortosan.

Care sunt beneficiile pe care le ofera perna pentru coccis?

Orele petrecute in fata ecranului calculatorului intr-o pozitie incorecta a spatelui duc la aparitia unei tensiuni musculare. Perna pentru sezut ajuta la imbunatatirea posturii eliberand in felul acesta presiunea din zona coccisului. Rezultatele obtinute sunt vizibile chiar de la primele zile de utilizare ceea ce reprezinta un mare punct in plus.

Perna are o forma anatomica si astfel sustine coloana vertebrala pentru o aliniere cat mai corespunzatoare. Durerile resimtite incep sa apara atunci cand zona fundului se preseaza de o suprafata tare (ex. scaunele de birou, de bucatarie) mai mult timp, avantajul acestui produs fiind tocmai decupajul din mijloc ce ajuta la relaxarea intregului organism.

Pe Ortosan.ro, aceste perne pot fi achizitionate la un pret mai mult decat avantajos. In plus, materialele folosite sunt de calitate premium, nu emana niciun miros si nici nu contin aditivi toxici, daunatori organismului. Husele sunt confectionate din materiale ce permit aerului de circule si astfel nu exista riscul supraincalzirii zonei respective.

Perna pentru coccis | Perne ortopedice | Ortosan.ro

perne pentru coccis

Pernele ortopedice pot fi utilizate atat de cei care isi desfasoara activitatea zilnica pe un scaun, dar si de soferii care conduc ore in sir in fiecare zi, de femeile insarcinate sau de pacientii care isi revin dupa o interventie chirurgicala. Acestea sunt prevazute cu spuma de memorie densa si rezistenta pentru ca greutatea corpului sa fie distribuita in mod uniform. In felul acesta, durerile sunt ameliorate, iar utilizatorii se bucura de un confort sporit.

Zilele la birou sau orele de zbor indelungate nu trebuie sa fie un chin…cu ajutorul pernei pentru sezut, durerile se amelioreaza si chiar dispar in timp. Activitatea zilnica se poate desfasura intr-un ambient mult mai confortabil ceea ce duce inclusiv la cresterea randamentului si al productivitatii.