Cei interesati de inchirieri macarale in Bucuresti sau in orice alt oras din tara trebuie sa apeleze la o firma autorizata, cu personal de incredere, cu experienta in domeniu. Firma cu sediul in Bucuresti, care isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor de mai bine de 5 ani, AdUtilaj.ro, ofera spre inchiriere la cel mai bun pret macarale care dispun de asigurare si autorizare ISCIR. Profesionistii isi desfasoara activitatea in toata tara, inregistrand doar rezultate pozitive si colaborari eficiente cu antreprenorii.

Deoarece isi doresc sa ofere servicii complete, nu doar privind inchirieri utilaje de constructii, acestia pun la dispozitie si personal pregatit in domeniu, care sa ofere consiliere echipei de lucru cu privire la functionarea echipamentului.

Cum aleg cele mai bune servicii de inchirieri macarale

Odata cu avansarea tehnologiei, macaralele au devenit tot mai utilizate. Fiecare proiect de constructie sau demolare care implica materiale grele necesita utilizarea unei macarale cu capacitate mare. Succesul proiectului depinde de alegerea celui mai bun utilaj care sa previna accidentele, sa creeze un mediu de lucru sigur si producsertiv. In acest sens, alegerea utilajului se va face tinand cont de urmatoarele aspecte:i

  • Verificarea greutatii care trebuie ridicata

Pentru a avea succes proiectul, utilajul trebuie sa aiba capacitatea de ridicare adecvata. In cazul in care macaraua are o capacitate mai mare decat cea necesara, antreprenorul va ajunge sa piarda timp si bani.

Inchirieri utilaje de constructii | Inchirieri macarale | AdUtilaj.ro

inchirieri macarale

  • Alegerea inaltimii bratului de ridicare

In cazul unei constructii verticale, inalte, este nevoie de un brat de ridicare cu o inaltime considerabila. Acest aspect este la fel de important ca si cel anterior mentionat. De tinut cont in alegerea inaltimii bratului este vremea – daca proiectul se desfasoara atunci cand afara este vant, este foarte posibil ca bratul sa se miste in timpul ridicarii, ceea ce duce la accidente.

  • Distanta pe care este necesar sa se deplaseze

Daca este necesar ca macaraua sa parcurga o anumita distanta pentru a transporta materialele dintr-un loc in altul, este nevoie de un utilaj pe roti. In caz contrar, este potrivita o macara cu sine.