Un sistem ERP este un software integrat de gestionare a afacerii, utilizat pentru intretinerea, controlul si planificarea in cadrul organizatiilor dintr-o mare varietate de industrii. Cu toate acestea, cunoasterea acestor informatii pe cont propriu nu este suficienta pentru a intelege ce poate face sistemul ERP pentru o organizatie moderna.

Una dintre cele mai centrale caracteristici ale sistemelor software ERP este o baza de date partajata care accepta mai multe functii utilizate de diferitele departamente si unitati de afaceri. De exemplu, personalul contabil si personalul de vanzari se pot baza pe aceleasi informatii in timp real si pot crea filtre pentru a izola cele mai importante date de care au nevoie fiecare la un moment dat.

Cei interesati de achizitionarea unui astfel de sistem, AttoSoft este una dintre cele mai bune optiuni. Dispune de sisteme si software-uri de calitate, la preturi bune, accesibile pentru toata lumea, Pe site-ul AttoSoft.ro clientii pot analiza toate ofertele.

Avantajele unui sistem ERP

ERP ofera posibilitatea antreprenorilor de a vedea o imagine completa a noutatilor in afacerea lor. Intreprinderile mici si marile corporatii folosesc deopotriva sistemul ERP pentru a-si eficientiza fluxurile de lucru. Solutiile ERP pentru intreprinderi sunt, de asemenea utilizate in diferite industrii.

Prea multi producatori si distribuitori pierd timpul la efectuarea manuala a operatiunilor critice. Prin automatizarea fluxurilor de lucru, ERP poate reduce drastic timpul necesar pentru executarea proceselor repetitive. Acest lucru va ajuta forta de munca sa evite sa faca greseli si sa isi concentreze atentia pe activitati mult mai importante.

Sistem ERP | Solutii ERP | AttoSoft.ro

solutii ERP

Sistemele ERP ofera utilizatorilor vizibilitate si alerte in timp real pentru a se asigura ca totul merge bine. Acest lucru ajuta antreprenorii sa vada care sunt problemele si sa asigure proactiv toate deficientele inainte de a se ajunge la lucruri mult mai grave.

Disponibilitatea unei game largi de date in timp real permite organizatiei sa devina mai receptiva si agila. Utilizatorii din toate departamentele pot colabora mai usor pentru a lua decizii bune, ei avand aceleasi informatii. Cu o baza de date centralizata, ERP-ul mentine date exacte si actualizate, astfel incat angajatii sa se poata baza pe informatii fiabile.