Orice femeie cunoaste bine scena de dimineata cand suna ceasul dand desteptarea pentru o noua zi. Acela este momentul celei mai grele decizii din zi: a ramane in pat pentru inca o ora de somn sau a va ridica pentru un dus desteptator, o cafea pentru energie si un machiaj pentru stare de bine? Indiferent de decizia pe care o luati, intotdeauna ar trebui sa aveti in vedere cateva trucuri practice de a arata bine in cel mai scurt timp posibil.

Urmatoarele sfaturi sunt atat de usor de urmat, incat le veti aplica chiar daca sunteti pe jumatate adormita. Acestea variaza de la folosirea unui sablon pentru a obtine cei mai frumosi ochi de pisica, pana la cea mai rapida si eleganta impletitura de par.

Indiferent de cat de mult va grabiti, nu treceti peste dus. Acesta va contribui la o trezire eficienta si la o imagine proaspata. Uscati parul rapid, iar in ce priveste machiajul, nu aveti nevoie decat de putin fond de ten care sa acopere culoarea mai inchisa a cearcanelor si o pudra pentru obraji. Buzele pot fi colorate cu un balsam pentru inceput, urmand ca la serviciu sa le dati o forma definita cu rujul preferat. Cat despre unghii, se presupune ca acestea sunt deja facute, deci aplicarea unei creme hidratante ar fi de ajuns. Nu pierdeti timpul cu asta, luati crema in buzunar si aplicati crema in drum spre mijlocul de transport.

Cea mai mare atentie ar trebui acordata pielii fetei dupa dus, dar inainte de machiaj. Daca alte rutine pot fi trecute cu vederea sau efectuate in mers, pregatirea pielii pentru o noua zi este o rutina ceva mai capricioasa. Aplicati demachiant, tonner, crema hidratanta si abia apoi incepeti sa acoperiti ce nu este placut vederii. Este foarte important ca pielea fetei sa fie bine ingrijita si pregatita corespunzator pentru produsele ce urmeaza a fi aplicate.

Salon de manichiura din sector 1 | Joya Salon

salon de manichiura din sector 1

Pentru a fi eficienta din toate punctele de vedere, rezervati sedinte de epilare definitiva la Joya Salon. Tot aici, la acest salon de manichiura din sector 1, puteti beneficia si de pedichiura si manichiura profesionala clasica sau semipermanenta. Despre celelalte servicii disponibile puteti afla accesand Joyasalon.ro!