Sunteti o persoana care zambeste tot timpul? Sau una dintre acelea care evita sa zambeasca din cauza dintilor care nu sunt perfecti? Stiati ca oamenii nu zambesc doar atunci cand sunt fericiti, dar fericirea vine odata cu un zambet? S-ar putea sa fie timpul in care trebuie sa faceti ceva pentru zambetul pe care adorati sa-l aratati celor dragi!

Echipa medicala de la cabinetul Dental Crown Health ofera servicii si proceduri de cosmetica dentara care pot reda zambetul frumos si atractiv pe care l-ati avut candva. Iata trei dintre cele mai populare optiuni de a restabili un zambet!

Ganditi-va la zambetul perfect al vedetei preferate. Sunt sanse destul de bune ca sa aveti un zambet identic daca decideti sa apelati la fatete dentare. Chiar daca nu sunteti o celebritate, puteti avea un zambet estetic folosindu-va de serviciul de aplicare a fatetelor dentare. Acestea se potrivesc oricaror dinti deoarece sunt facute dupa masuratorile individuale ale fiecarui pacient. Se aplica doar pe dintii aflati in zona estetica a maxilarului, deci exact pe cei care se vad atunci cand zambiti.

Daca ati avut vreodata o plomba, stiti cat de vizibila poate fi culoarea acesteia in timp. Ajunge chiar si la gri inchis, ceea ce este total inestetic. Acum, cariile pot fi umplute cu un material compozit ce poate lua culoarea naturala a dintilor. Se integreaza atat de bine in dinti, incat sunt nedetectabile, ceea ce le face ideale pentru reparatiile necesare dintilor in zona din fata. In multe cazuri, o carie sau o fisura poate fi reparata intr-o singura intalnire, iar efectul este invizibil si de lunga durata!

Va doriti un zambet estetic? | cele mai bune servicii de restaurare a zambetului la Clinica Dental Crown Health

zambet estetic

Implantul dentar este o alta modalitate de a obtine un zambet uimitor. Acesta se foloseste doar in cazul protezarii dintilor lipsa. Pacientii pot apela la implant atunci cand lipseste un dinte din zona estetica sau in orice alta zona de pe suprafata maxilarului. Dintre toate metodele prezentate, implantarea este cea mai complexa si de lunga durata procedura, insa rezultatul dureaza o viata intreaga.

Cele mai bune servicii de restaurare a zambetului si implanturi dentare in sector 3 gasiti la Dental Crown Health! Aceasta este o clinica stomatologica in care echipa medicala este bine pregatita si experimentata in ceea ce priveste redarea unui zambet natural si sanatos tuturor pacientilor care calca pragul clinicii. Detalii despre servicii suplimentare si preturi puteti afla accesand Dentalcrownhealth.ro. Daca sunteti adeptul programarilor online, acestea pot fi facute si pe site!