Una din cele mai importante preocupari ale femeilor este cea legata de par, de aspectul si de lungimea acestuia, de culoare si de cat de matasos este. Pentru a obtine un look cat mai natural si mai delicat, femeile opteaza fie pentru tehnica Balayage, fie pentru tehnica de vopsit Ombre de la salonul  Joya Salon.

Pentru ca parul trebuie sa spuna o poveste despre femeie, despre personalitatea ei, despre preocuparile si dorintele pe care le are, tehnicile Ombre si Balayage sunt cele mai des intalnite in recomandarile profesionistilor in domeniu.

Diferenta dintre tehnica Balayage si tehnica de vopsit Ombre

Ombre este o tehnica de vopsit a parului care se obtine la salon si care presupune un aspect de umbre. In lumea culorilor parului, vopsit Ombre este un efect spectaculos pentru par, un efect cu adevarat dramatic, in doua tonuri, de obicei mai intunecat in partea de sus si mai deschis in partea de jos. Adesea partea superioara este culoare naturala a pielii si partea de jos este luminata cu un dispozitiv de lustruire a parului.

Coafura Ombre realizata intr-un renumit coafor 1 Mai cu adresa online la JoyaSalon.ro poate fi si o alta combinatie de culori, blond natural, maro, rosu, dar si roz, albastru, verde sau purpuriu. Aceasta coafura este versatila, este personalizabila si potrivita pentru parul lung. In plus, aceasta coafura nu este costisitoare si nici greu de intretinut.

Coafura Ombre poate avea mai multe aspecte, inclusiv coafura ombre, in care contrastul dintre cele doua tonuri este mai moale. Topirea culorii se poate face cu doua nuante de par naturale sau cu doua culori distractive ale curcubeului. Femeile creative, femeile care au o personalitate puternica si pot purta orice, femeile care se plictisesc de parul intr-o singura culoare sunt cele care au nevoie de o coafura ombre.

Vopsit Ombre | Coafor 1 Mai | JoyaSalon.ro

vopsit Ombre

Pe de alta parte, Balayage este o tehnica in care parul este pictat manual, iar evidentierile sunt cu adevarat maturate de-a lungul parului. Culoarea parului sau luminatorul este concentrata pe suprafata fiecarei sectiuni, iar partea inferioara este mai intunecata, conferind parului un efect natural si dimensional. Acest tip de coafura subtila rezulta dintr-un efect natural si este la mare cerere printre celebritati, fiind ideala pentru parul lung si mediu.

Persoanele care prefera culoarea naturala si mai sexy a parului, persoanele care doresc sa aduca la viata parul fad si lipsit de viata trebuie sa ia in calcul varianta Balayage de vopsire a parului.