Alegerea unor monitoare SH de calitate poate reprezenta pentru unii dintre utilizatori o provocare, intrucat aceste obiecte sunt diverse pe piata, provenind atat de la brand-uri foarte cunoscute, cat si de la unele mai putin populare, dar care isi merita locul in magazinele online. Este esential, insa ca utilizatorii sa stie care sunt cele mai importante detalii tehnice, carora sa le acorde o atentie deosebita, tocmai pentru a se bucura de o experienta facila si usoara in fata calculatoarelor personale.

Ce rezolutie au monitoarele?

Printre primele detalii care conteaza in privinta monitoarelor la mana a doua se numara rezolutia. In functie de aceasta, dispozitivele sunt mai usor de folosit de catre persoanele de toate varstele. In acest sens, utilizatorii trebuie sa fie atenti ca monitoarele sa fie Full HD sis a aiba o rezolutie de cel putin 1920 x 1080, care este si cea mai populara rezolutie din prezent.

Care este cel mai bun tip de panou?

Un alt element esential in privinta monitoarelor la mana a doua este referitor la tipul de panou cu care acestea sunt dotate. Daca modelele TN au timpi de raspuns mai buni, cele de tip IPS sunt mai accesibile din punct de vedere financiar si au culori extrem de frumoase in timp ce afiseaza imagini.

Monitoare SH | IT-SH.ro

monitoare SH

Monitoare SH in functie de dimensiunea pe care o au

Echipamentele mai pot fi alese si in functie de dimensiune. IT-SH.ro dispune atat de modele mai micute, care au 19 inch, cat si monitoare care ajung pana la 30 de inch. In acest sens, utilizatorii trebuie sa stie clar de la inceput care este motivul pentru care au nevoie de monitoare. Daca persoanele care urmeaza sa le foloseasca pentru a lucra trebuie sa se orienteze cu precadere catre modelele mai mari si mai generoase, utilizatorii care nu au nevoie de calculatoarele personale decat din cand in cand pot investi si in modele mai micute.

Gandindu-se rand pe rand la toate cele anterior mentionate, oamenii isi pot cumpara mult mai usor monitoarele la mana a doua potrivite nevoilor personale!